Retur priser per person, inklusive skatter, exklusive sek. 150 bokningsavgift och möjliga baggage kostnader.

Flyga till New York

Om du vill ha de bästa erbjudandena om billiga flygresor till New York, använd vår sökfunktion. Välj avresa och returdatum och din närmaste flygplats. Vi kommer att jämföra mellan tusentals olika flygbolag och erbjudanden så att du kan välja det som passar dig bäst! Du kan jämföra priser, avgångar och ankomsttider, resans längd och flygbolag. Du behöver endast välja det flyg du vill boka och fortsätta med bokningsprocessen.

Den bästa tiden att resa till New York

Det finns alltid saker att göra i New York och varje årstid har sin charm. Det går att hitta billigare flyg på vintern och det är en stor chans att du får se Central Park i vinterskrud, en vacker vinterupplevelse. Ta med dig varma kläder som kan ta lite kyla och snö! I början på våren behöver du fortfarande ha med dig en bra jacka men temperaturerna stiger snabbt och i april kan det bli riktigt varma dagar. På sommaren är det viktigt att smörja in sig med solkräm under dagarna i city. Det kan bli väldigt varmt men kom ihåg att ta med dig en tunnare jacka, det kan blåsa ordentligt mellan skyskraporna i Financial District och aircon står på inomhus nästan överallt. I början av hösten är det fortfarande behaglig temperatur och längre fram på hösten får alla träd i Central Park vackra höstfärger.

Åk till New York via BudgetAir

BudgetAir är ett ledande resebolag i europa inom turistnäringen. Vi erbjuder billiga flygbiljetter till USA och kan också hjälpa dig att hitta ett prisvärt och klimatvänligt hotell i New York samt hyrbil. Allt du behöver för att resa bekvämt och säkert.

Retur priser per person, inklusive skatter, exklusive sek. 150 bokningsavgift och möjliga baggage kostnader.

Om du inte vill missa de bästa erbjudandena

Det bästa erbjudandet på nolltid

800 +
flygbolag

Enkel och
snabb bokning

Engelsktalande
kundtjänst

BudgetAir är medlem i
IATA