Retur priser per person, inklusive skatter, exklusive sek. 150 bokningsavgift och möjliga baggage kostnader.

New York Event

Pancake Tuesday (februari)

Fira Fettisdagen i New York på det amerikanska sättet, en stor hög med fluffiga pannkakor och lönnsirap. Gå till Ellen's Stardust Diner för frukost, och upplev en äkta diner med Broadwaykänsla mitt på Times Square.

Fotbollssäsongen (februari - mars)

Det är ingen idé att prata om fotboll i New York såvida du inte menar amerikansk fotboll. Vanlig fotboll är mindre populärt i New York men du kan fortfarande se matcherna på många olika barer runt om i city. Gå till exempel till Football Factory at Legends i Midtown. Här hittar du 3 våningar med 50 tv-skärmar och två stora skärmar där de visar matcherna. Eller varför inte gå och se när New York Red Bulls spelar på hemmaplan i Red Bull Arena, ute i New Jersey.

Påskhelgen (april - maj)

Påsken är ingen större högtid i New York. Butiker och sevärdheter har öppet som vanligt. Det pågår en liten påskparad varje år Fifth Avenue mellan kl. 10-16 men den går inte att jämföras med St. Patrick's Day firandet i mars. Boka ett bord ombord på en båt och njut av en god påskbrunch medan ni passerar Manhattans skyline, Frihetsgudinnan och Brooklynbron.

Havsbad (juli och augusti)

Sommarhetten i New York är härlig men ibland blir det för mycket av det goda. Om du redan har varit ute på Coney Island, passa på och åk till Rockaway Beach som ligger i Queens södra del. Det lättaste sättet att ta sig hit är att åka Rockaway rutten med NYC Ferry, en skön båttur samtidigt. Du kan också njuta extra av en härlig dag på stranden vid Atlanten genom att hyra din egen strandstol, parasoll och strandlakan!

Annandag jul (december)

Tillbringar julhelgen i New York? Annandag jul firas inte i New York men det finns mycket att se och göra eftersom alla butiker och sevärdheter har öppet. Ta en tur på skridskobanan i Central Park eller boka era biljetter långt i förväg till Radio City Christmas Spectacular, en perfekt julshow för hela familjen där ni får se de berömda Rockettes.

Retur priser per person, inklusive skatter, exklusive sek. 150 bokningsavgift och möjliga baggage kostnader.

Om du inte vill missa de bästa erbjudandena

Det bästa erbjudandet på nolltid

800 +
flygbolag

Enkel och
snabb bokning

Engelsktalande
kundtjänst

BudgetAir är medlem i
IATA